Tickets

U kan tickets voor onze voorstellingen bestellen op verschillende manieren:

Tickets kopen

U kan online tickets bestellen via de 'bestellen' knoppen in de agenda. U geeft dan éénmalig uw gegevens in en kan tickets bestellen voor de verschillende voorstellingen. Zowel losse tickets, tickets aan het kortingstarief als groepstickets kunnen via deze weg worden besteld. U geeft daar uw mailadres in, waarna de tickets, na betaling via overschrijving of kredietkaart, worden verzonden. U print deze tickets thuis af en brengt ze mee naar de voorstelling. Let op: Gelieve de barcode die op het ticket staat, niet te plooien.

Voor specifieke wensen kunt u steeds terecht aan de balie. U kan ook uw tickets komen afhalen in CC De Biekorf, Stationsstraat 23, 9280 Lebbeke. Voor telefonisch contact kan u terecht op het nummer 052/46 82 79. Neem zeker ook eens een kijkje op onze facebookpagina!

Tarieven

Korting: Studenten (-26 jaar) genieten een korting in CC De Biekorf. Daarnaast kunnen groepen (vanaf 12 personen) gebruik maken van het abonnementstarief.

UiTPASsers die in aanmerking komen voor het kansentarief, betalen 1,5 euro voor elke voorstelling. 

Vriendenpas

Vanaf seizoen 2019-2020 werkt CC De Biekorf met een vriendenpas.
De vriendenpas is het abonnementssysteem van CC De Biekorf, en biedt heel wat extra voordelen. Trouwe bezoekers en/of bezoekers die ons een warm hart toedragen, kunnen dus kiezen voor de vriendenpas en zo "vriend" worden van CC De Biekorf!

Lees er hier alles over.

Voorkeursplaatsen

Ook dit seizoen kun je kiezen voor voorkeursplaatsen. Voor slechts drie euro meer krijg je de beste plaatsen in onze zaal.

De voorkeurplaatsen bevinden zich op de gelijkvloers: de eerste rij van zone E, de drie eerste rijen van zone D en de eerste rij van zone C.

 

Betaling en Terugname

Tickets moeten 10 dagen na reservatie betaald worden, zo niet vervalt uw reservatie. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de overschrijvingstermijn van uw bank, indien u via overschrijving betaalt.

U kan betalen aan de balie (cash) of via deze link

Verkochte tickets worden niet terug genomen! Tot 30 dagen voor de voorstelling kunnen uw tickets wel worden geruild voor een waardebon.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.